Putekassen rommer fortsatt noen kilo kjøttbein. I forrige uke tok vi opp en 4-5 kg igjen og gjentok prosedyren fra tidligere, men denne gang hadde vi også selleri-rot oppi. Det gjør susen, helt klart!!! Synes denne kraftporsjonen ble bedre enn den første...
Forrige gang frøs vi ned kraften i avklippede melkekartonger. Det ble kanskje litt vel store porsjoner... Denne gang ventet jeg til dagen derpå, da var kraften helt avkjølt og som aspik. Delte aspiken i ca. 1 dl store biter, pakket de i plastfolie og frøs de ned. Kanskje isbitposer neste gang?
....hmmm, dette ser litt suspekt ut, men det er kjøttkraft - ikke no´ annet!
Først... for en fantastisk blogg!!!!!!!!!!
SvarSlettJeg putter kraften i vanlige fryseposer i passe porsjoner or slipper de ned i en tom melkekartong.
Det blir da firkantede blokker i riktige porsjoner som bare er å vippe ut.
Så river jeg av kartongen på det jeg har brukt og det tar aldri mer enn den effektive nødvendige plassen i fryseren.
Det samme gjør jeg når jeg lager sauser som kan fryses. Store porsjoner gir enkle middager senere etter et døgns tining i kjøleskapet.
Oksebonden Bjørn