Tomatsaus
1 gulrot i skiver1 løk, hakket
2 fedd hvitløk, hakket
1 ss smør
1/2 dl vann
1 boks hakkede tomater
3 ss tomatpure
1 ts provancekrydder, timian eller oregano
1 ts sukker
salt og pepper
Fres grønnsakene blanke i smøret, og tilsett så vannet. La det småkoke 4-5 minutter. Ha i resten og la det småkoke 5-6 minutter til, til gulroten er mør. Smak til med salt og pepper. Bruk en stavmikser til å finmose sausen, og ingen barn kan lenger finne løkbitene! Porsjonen er ganske stor, så det er bare å fryse ned halvparten til neste fredag!
Karbonadedeig med tacokrydder
500 gr kabonadedeig brunes i 2 ss smør. Tilsett tacomiks og følg ellers beskrivelse på pakken, så er karbonadedeigen klar til å toppe pizzaen.Legg på litt ruccula på toppen, og gjerne litt nachochips - og du har den perfekte fredagspizzaen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar